tiistai 22. lokakuuta 2013

Ja vielä pari korttia...

P*skis ensinnäkin:


Kortissa piti olla toistoa. Tässä sitä riittää - tassuissa, kysymysmerkeissä ja taustakuvioinnissa. Vielä enemmän toistoa saa painamalla paniikkinappulasta. Se on peräisin ihastuttavasta naukuvasta kissakirjasta, jonka rakas ja hellä lapseni pisti lihoiksi parissa viikossa. Nappi naukuu luultavasti hamaan maailmantappiin. Kortti on lahja kissanpuutoksesta kärsivälle kaverille.

Toiseksi tein Halloween-haasteen mukaan musta-oranssi-valkoisen kortin. Melko perinteisiä halloweenvärejä, joten perinteisiä ovat aiheetkin:


Kokeilin ensimmäistä kertaa pöydällä itsekseen seisovaa haitarikorttia. Olen sen verran tyytyväinen, että taidan tehdä jokusen joulukortinkin tällä periaatteella.

5 kommenttia:

  1. Hienoja kortteja! Naukunappula kortissa on kyllä hauska idea - ehkä siis hyvä, että pikku-neiti laittoi kirjan säpäleiksi. :)

    Halloween kortti on kyllä mahtava, ihailen kärsivällisyyttäsi leikellä noin siistejä kirjaimia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Leikkelin vain siksi, että musta glitteriliima ei tehnyt yhteistyötä ja sillä kirjoitetusta tekstistä tuli ruma. Täytyy varmaan hankkia kohokuviointilaitteeseen kirjainsapluuna.

      Poista
  2. Minäkin tein joulukortit tuollaiseksi itsestään seisoviksi. En ole vielä julkaissut kuvaa blogissani, vaan säästän sen lähemmäs joulua.

    VastaaPoista
  3. Nämäkin oli menneet ohi!

    Aivan mahtava paniikkinappulakortti! Ja tuo Halloween on ihan pro, menisi koristeesta. ;)

    VastaaPoista