Näin se käy:
Ostoslista (1 valtava tai 2 alkuruoka-annosta):
1 sipuli
1-2 porkkanaa
200g paseerattua tomaattia
1 Mozzarellapala (125g)
Valkosipulia
Tuoretta timjamia
Tee näin:
- Kuullota pilkotut rehut huolellisesti reilussa lorauksessa oliiviöljyä.
- Kippaa päälle 200g paseerattua tomaattia ja puolisen desiä vettä.
- Mausta noin puolella teelusikallisella suolaa.
- Anna muhia jonkin aikaa, kunnes porkkana on sopivan kypsää, ja pilko mozzarellaa valitsemasi määrä suuhun sopiviksi paloiksi.
- Laita mozzarella lämpiämään keiton sekaan hetkeksi ja nauti.
Lopputulos on pykälää paremma näköinen, jos asettelen mozzarellapalat kauniisti lautaselle ja kaadat keiton päälle. Koristele tuoreella timjamilla ja hyppysellisellä mustapippuria. Itse en muistanut sitä tehdä.
Tämä on sitten todella täyttävää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti